Származás, minőség és feldolgozás
A növények változatossága, feldolgozásuk és rostszerkezetük kiemelt fontosságú összetevői a prémium szénának. Magas elvárásainkkal biztosítjuk termékünk állandó minőségét, a növények változatosságával pedig biztosítjuk, hogy a széna a lehető legfinomabb és legtáplálóbb legyen. Ennek megőrzése érdekében a feldolgozás során csak olyan szénát használunk fel, melyet beltéren, gondosan szárítottak. Így elkerülhetők a veszélyes környezeti tényezők és a széna olyan tiszta marad, mintha egyenes a mezőn szedték volna, minden vitamintartalmával együtt.
Mivel a szénának rostban gazdagnak, ropogósnak és pormentesnek kell lennie, csak az ilyen minőségű széna kerül a zsákjainkba. A ropogós szárak, és az optimális nyersrosttartalom együtt szükséges a megfelelő fogkopáshoz és az egészséges emésztőrendszerhez. A por egyszerűen nem való a szénás zsákba, mert irritálhatja az állatok légzőszerveit és szemét.
Mi különösen jó minőségű szénát biztosítunk, így az állatok jól érzik magukat.
széna, cékla, paprika, pasztinák (zöldségek 6%)