Származás, minőség és feldolgozás
A növények változatossága, feldolgozásuk és rostszerkezetük kiemelt fontosságú összetevői a prémium szénának. Magas elvárásainkkal biztosítjuk termékünk állandó minőségét, a növények változatosságával pedig biztosítjuk, hogy a széna a lehető legfinomabb és legtáplálóbb legyen. Ennek megőrzése érdekében a feldolgozás során csak olyan szénát használunk fel, melyet beltéren, gondosan szárítottak. Így elkerülhetők a veszélyes környezeti tényezők és a széna olyan tiszta marad, mintha egyenes a mezőn szedték volna, minden vitamintartalmával együtt.
Mivel a szénának rostban gazdagnak, ropogósnak és pormentesnek kell lennie, csak az ilyen minőségű széna kerül a zsákjainkba. A ropogós szárak, és az optimális nyersrosttartalom együtt szükséges a megfelelő fogkopáshoz és az egészséges emésztőrendszerhez. A por egyszerűen nem való a szénás zsákba, mert irritálhatja az állatok légzőszerveit és szemét.
Mi különösen jó minőségű szénát biztosítunk, így az állatok jól érzik magukat.
Széna, sárgarépa, petrezselyemgyökér, cikóriagyökér, zeller, csipkebogyó héja, nyírfalevél, búzavirág virág, körömvirág, ribizlilevél, kankalin, rózsavirág (zöldségek 2,6%, virágok 0,2%, levelek 0,2%)