Az állandóan termő rétekről (timothy, réti csenkesz, réti rókafarok, német perje, vörös csenkesz, kék fű (perje), taréjos tarackbúza (csomós ebír), bársonyfű, egynyári perje, fehér parlagfű, tavaszi fű (borjúpázsit), tarackbúza (csillagpázsit), fűcsomó, kanáriköles, fehér lóhere, vörös lóhere, pitypang levelek, cickafark, lándzsás útifű, kömény, erdei turbolya, bakszakáll, közönséges borzhínár, galaj, kakukkfű levelű veronika (Veronica serpyllifolia), gyepűbükköny, fekete nadálytő, réti aszat, földi borostyán, margaréták, ösztörűs veronika, palástfű, nagy földitömjén, takarmány bükköny, bibircses kőtörőfű, tavaszi pimpó, északi veronika, tavaszi ködvirág, őszi pitypang, piros parlagfű, tavaszi kankalin, kis lóhere), zabkagyló korpa, búzakorpa, napraforgómag kivonat, gyümölcs törköly, sárgarépa törköly, lenmagkivonattal, repcemag kivonat, lignocellulóz, lenmag, kalcium-karbonát, petrezselyemlevél, cickafark, pitypanglevél
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 14% · nyersolajok és nyers zsírok 2,7% · nyersrost 20% · keményítő 5,7% · nyers hamu 8,5% · kalcium 0,9% ·foszfor 0,5% · nátrium 0,2%