Összetevők:
Az állandóan termő rétekről (timothy, réti csenkesz, réti rókafarok, német perje, vörös csenkesz, kék fű (perje), taréjos tarackbúza (csomós ebír), bársonyfű, egynyári perje, fehér parlagfű, tavaszi fű (borjúpázsit), tarackbúza (csillagpázsit), fűcsomó, kanáriköles, fehér lóhere, vörös lóhere, pitypanglevelek, cickafark, lándzsás útifű, kömény, erdei turbolya, bakszakáll, közönséges borzhínár, galaj, kakukkfű levelű veronika (Veronica serpyllifolia), gyepűbükköny, fekete nadálytő, réti aszat, földi borostyán, margaréták, ösztörűs veronika, palástfű, nagy földitömjén, takarmány bükköny, bibircses kőtörőfű, tavaszi pimpó, északi veronika, tavaszi ködvirág, őszi pitypang, piros parlagfű, tavaszi kankalin, kis lóhere), zabkagylókorpa, napraforgómag-kivonat, búzakorpa, sárgarépatörköly, lenmag-kivonat, gyümölcstörköly, repcemag-kivonat, lenmag, lignocellulóz, kamillavirág (0,7%), borsmentalevél (0,3%), zsályalevél (0,1%)
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 13% · nyersolajok és nyerszsírok 2,8% · nyersrost 21% · keményítő 6,4% · nyers hamu 8,5% · kalcium 0,6% · foszfor 0,4% · nátrium 0,18%