Az új-zélandi zöld ajkú kagyló gazdag glikozaminoglikánokban, omega-3 zsírsavakban és antioxidánsokban, ami pozitív
és gyulladáscsökkentő támogatást nyújt a mozgásszervi rendszer és az ízületek számára.
A por fagyasztva szárított és élelmiszeripari minőségű. Ezzel a kíméletes eljárással megőrzik a zöld ajkú kagyló összes értékes kivonatát.
Glükózamin-glikán: A glükózamin egy endogén anyag, amely támogatja az ízületek mobilitását. Az életkor előrehaladtával ez az anyag lebomlik, és ezáltal a porctömeg is lebomlik. A zöld ajkú kagyló glükózamin-glikánja felváltja a test saját anyagát, és új porctömeg kialakítására serkenti a testet.
Lyprinol: A hatóanyag a Lyprinol 12 különféle omega-3 zsírsavat tartalmaz. Ezek különösen gyulladáscsökkentő hatással vannak az egész szervezetre.
Antioxidánsok: A zöld ajkú kagylók különféle antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak az immunrendszerre, és aktívan gátolhatják az ízületek gyulladásos folyamatait. Ez enyhítheti a fájdalmat és csökkentheti az ízületek duzzadását.
A porított zöld ajkú kagyló kivonat mindenféle fajtájú és méretű kutya kedvelt gyógymódja. Segít ízületi fájdalmak és általános mozgásszervi rendellenességek, például osteoarthritis és egyéb ízületi problémák esetén. Ezek lehetnek krónikusak vagy akutak, például túlzott testmozgás esetén.
A kagyló kivonat elősegíti az ízületi folyadék termelését is. Ez pozitív hatással van az egész mozgásszervi rendszerre.
94,0% nyúlhús szárítva, 2,0% csontliszt, 2,0% lenliszt,
1,5% nyers almarost, 0,5% tengeri só
Analitikai összetétel:
52,4% nyersfehérje, 30,7% nyerszsír, 6,2% nyershamu, 4,5% nyersrost